Skip to content

ILSE PRINS

OVer mij

Ik help je graag verder

Mijn specialisatie ligt op het gebied van hechting en zelfvertrouwen. Met meer dan dertig jaar ervaring in de (jeugd)hulpverlening, waarvan ook meer dan vijfentwintig jaar met hechting/adoptie/pleegzorg. Ik geloof in praktische aanpak en benadering. Transparant en met heldere uitleg. Mijn behandelingen zijn op maat, flexibel en positief en enthousiast. Mijn grootste passie ligt bij hechting en zelfvertrouwen omdat een veilige hechting de basis vormt voor een prettig leven.

Ik ben geboren in het Westland en moeder van bijna volwassen kinderen. Na het behalen van mijn HBO-Jeugd opleiding begon ik in de (jeugd)hulpverlening waarin ik inmiddels meer dan dertig jaar werk. Mijn eerste functie was op de kinderafdeling van een groot universitair ziekenhuis, waar ik werkte met ernstig zieke kinderen waaronder kinderen met kanker. Ik begeleidde de ouders en kinderen bij medische onderzoeken en hielp ik hen om de normale ontwikkeling naast de ziekte voort te zetten door middel van spel en uitleg.

Daarna heb ik geruime tijd in de pleegzorg gewerkt, waar ik gezinnen ondersteunde bij hechting en andere ontwikkelingsuitdagingen. Het was een veelzijdige baan die nooit saai werd.

In het jaar 2000 startte ik samen met collega’s een speciaal adoptieteam waar ik met veel plezier heb gewerkt en mijn kennis over hechting en zelfvertrouwen verder uitbreidde. Nu werk ik al bijna twintig jaar in mijn eigen praktijk.

Positief, enthousiast en met humor op het juiste moment, zo beschrijven mensen mij vaak.  Ik ben betrokken en geïnteresseerd  in de verhalen en drijfveren van de mensen die mijn praktijk bezoeken. Samen maken we op een duidelijke en praktische manier een plan om je doelen te bereiken. Mijn doel is om samen met jou je vraag helder te krijgen en antwoorden te vinden, zodat je meer rust, overzicht en flexibiliteit ervaart. We staan niet te lang stil bij wat er niet goed is gegaan, maar richten ons vooral op wat je wilt bereiken. Laten we aan de slag gaan!