Skip to content

ILSE PRINS

Adoptiehulpverlening

Ik help je graag verder

IlLSE PRINS

Ervaar je?

Bij Adoptiehulpverlening ontvang ik (jong) volwassenen die een moeilijke start of moeilijke periode in hun leven hebben gehad en hier op latere leeftijd nog steeds last van hebben. Ik beschik over uitgebreide kennis van belangrijke aspecten van het leven zoals vertrouwen, overgave, verbinding met anderen en het reguleren van je stresssysteem. Wanneer je hier meer grip op krijgt, neemt je energie weer toe. Zodat het dagelijks leven je minder moeite kost en je weer in staat bent om makkelijk jouw dingen te doen. Iedereen verdient dat.

Al jaren weten mensen die op zoek zijn naar gespecialiseerde adoptiekennis mij te vinden. Klachten en symptomen rondom hechting en zelfvertrouwen kunnen lijken op symptomen van andere diagnoses. Ik breng zorgvuldig in kaart wat jouw vragen zijn zodat ik je kan ondersteunen met praktische oplossingen en behandelingen. In plaats van labels te plakken, gaan we samen actief aan de slag.

“Aarzel niet langer en neem de stap. Want jij hebt zelf de regie.”

Naast persoonlijke gesprekken bied ik ook online sessies aan als dat gewenst is. Daarnaast kunnen we ons samen richten op het actief beïnvloeden van je stresssysteem met (link naar pagina over reflexintegratie?)

Dit geeft je resultaten in:

Natuurlijk praten we alles goed door maar het draait bij mij vooral om actie te ondernemen: wat heb jij nodig om vooruit te komen, zowel met jezelf als met de mensen om je heen? Je verdient het om positieve verandering te voelen.